VIDEO Marcel Ciolacu vrea să fie ‘un arbitru corect’ pentru România: ‘Prea mult am împărțit cartonașe’

„Am jucat handbal. Pivot. Jucam pentru întreținere“, a spus Marcel Ciolacu la Fanatik. Și tot din sportul de echipă se inspiră și când vine vorba despre chestiunile ce țin de politică și administrație.

„În administrație, avem un sistem învechit. E nevoie de o reformă, de fapt. Una care a fost deja implementată la Brașov și la Buzău: schimbi lucruri mici, care nu deranjează. Nu vii să distrugi tot. E o prostie. Trebuie să faci lucrurile, ca în zona privată, să vii cu criterii clare și să începi să le implementezi. Îmi place să muncesc, îmi place să fiu criticat. (…) Cel mai critic e Tudose. Și Grindeanu. Dar când vine Tudose, trebuie să prind masa de podea în șuruburi, să n-o răstoarne,  atât e de critic. Vicepremierul Neacșu e și el dur.

Statul român e ca un balaur mare, trebuie să știi foarte bine cum funcționează. Aș vrea să fiu un arbitru corect, care, pentru o perioadă lungă, să nu dea cartonașe. Prea mult am împărțit cartonașe: unul e „ciuma roșie”, altul e „ciuma galbenă”, desființăm partidul pentru că am eu ambiții pentru al doilea mandat. Prea mult. Nici românii nu mai suportă scandalul. Cred că asta aud cel mai des: „Domnule, nu vă mai certați!” (…0 Asta mi-au cerut românii: „Terminați cu scandalurile, apucați-vă de construit!”“, a spus Marcel Ciolacu la Fanatik.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Poliţia suedeză, percheziţii la hotelul din Stockholm, unde a fost cazat Kylian Mbappe

Pariurile Online – De Ce Este Distractiv Să Pariezi Și Cum Îți Sunt Testate Cunoștințele Sportive