Fotbal: Antrenorul Flick (FC Barcelona), ”liniştit” înaintea meciului cu fosta sa echipă, Bayern Munchen

„Trecutul nu contează” pentru antrenorul echipei FC Barcelona, Hansi Flick, în ajunul găzduirii fostei sale echipe Bayern Munchen, care i-a învins pe catalani în ultimele şase meciuri din Liga Campionilor, scrie AFP.

Tehnicianul german, sosit în această vară la „Barca”, s-a aflat pe banca bavarezilor în 2020 în timpul memorabilei victorii (8-2) contra formaţiei blaugrana în sferturile de finală ale celei mai importante competiţii europene inter-cluburi.

Dar „trecutul nu contează, prezentul este important” şi „evident că vrem să învingem pe Bayern” miercuri seara, în etapa a treia a Ligii Campionilor”, a insistat Flick, marţi, într-o conferinţă de presă.

„Bayern este o echipă într-o formă excelentă, are mare încredere în propriile forţe, va fi un meci deosebit”, a estimat Flick.

FC Barcelona a câştigat ultima dată Liga Campionilor în 2015 şi nu a mai ajuns în semifinale din 2019.

După ce va găzdui miercuri pe Bayern, catalanii, în prezent lideri în La Liga, vor disputa sâmbătă celebrul Clasico, împotriva marii rivale Real Madrid. AGERPRES/(AS- editor: Adrian Drăguţ, editor online: Anda Badea)

Sursa: www.agerpres.ro

Procesatorii şi ministrul Agriculturii se întâlnesc săptămâna viitoare, pentru definitivarea ordonanţei privind combaterea creşterii excesive a preţurilor

Fotbal: Uruguayanul Diego Forlan va debuta în tenisul profesionist la 45 de ani