UPDATE. Copil dispărut în timpul unei excursii într-o pădure, cu școala; s-a emis mesaj Ro-Alert

 

Știrea Inițială: Dispariția a fost semnalată de un cadru didactic care îl însoțea pe copil împreună cu alți colegi de clasă.

Băiatul a fost văzut ultima dată îmbrăcat cu o geacă de culoare albastră sau verde închis și pantaloni de culoare închisă. Are o înălțime de aproximativ 1,40 m, cântărește în jur de 40 kg, și are părul șaten, creț.

Autoritățile au mobilizat mai multe echipe de căutare în încercarea de a-l găsi pe copil, iar orice persoană care poate oferi informații este rugată să sune la numărul de urgență 112.

UPDATE: Copilul de 13 ani care a dispărut luni în Sovata, unde era în excursie, a fost găsit în pădure, în afara oricărui pericol. În activitățile de căutare au fost implicate peste 300 de persoane.

„În urma tuturor activităților de căutare, efectuate de peste 300 de persoane, dintre care efective de poliție, jandarmi, salvatori ISU, reprezentanți Salvamont Mureș, paznici de vânătoare și numeroși voluntari, minorul Fazakas Bence, de 13 ani, a fost identificat, în pădure, în afara oricărui pericol”, anunță IPJ Mureș.

Polițiștii precizează că băiatul nu a fost victima vreunei infracțiuni și este acum în prezența părinților săi.

În jurul orei 13:35, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sovata au fost sesizați prin apel 112 de către un cadru didactic cu privire la faptul că, Fazakas Bence, de 13 ani, din Miercurea Nirajului, a dispărut, în timp ce se afla cu un grup organizat într-o zonă de pădure din Sovata, ieșire către Eremitu (Săcădat).

O ‘mega-taxă’ a primit undă verde în Parlament. Florin Roman tună și fulgeră: ‘Că așa vrea PSD, dar nu vrea Ciolacu. Mai înțelegeți ceva?’

Se complică situația în Asia: China a început o mega operațiune lângă Taiwan. Totul se face cu muniție reală