Nicușor Dan și-a dat acordul ca USR și alte partide să-i folosească imaginea în alegeri: ‘Suntem în parteneriat’

„Toate materialele care apar în campania asta pentru prezidențiale și parlamentare sunt aprobate de mine și de echipa mea. Vor mai fi materiale și la alte partide cu care sunt în parteneriat. Am un parteneriat cu partide cu care vom forma o majoritate în Consiliul General și este o asociere de imagine care ne-au cerut-o și am acordat-o în acest alegeri în speranța că aceste partide de dreapta vor face o majoritate și un guvern cu care voi colabora”, a declarat edilul Capitalei.

Întrebat dacă va indica un candidat pe care susținătorii săi să-l voteze la prezidențiale, Nicușor Dan a răspuns: „Nu pretind eu că dacă spun că susțin pe cineva, oameni care m-au votat or să urmeze sfatul pe care eu îl dau. O să dau informații despre relația cu acești oameni și aceste partide. Foarte puțin probabil să spun ‘Eu voi vota X în turul 1’. În turul 2 e o altă discuție, sper să intre un candidat de dreapta”.

Nicușor Dan a semnat în listele de susținere a candidaturii la prezidențiale pentru Nicolae Ciucă (PNL), Elena Lasconi (USR) și Ludovic Orban (Forța Dreptei+PMP).

 

Lupte: Denis Florin Mihai, învins în meciul pentru bronz la Mondialele Under-23

Demararea planului operațional pentru Centura Verde București-Ilfov / Alex Găvan: ‘Am trecut într-o nouă etapă’