VIDEO Nicolae Ciucă, întrebat despre programul prezidențial: ‘Categoric!’… și apoi pauză

„Eu trebuie să fiu președintele tuturor românilor. Este necesar să facem măcar un minim gest de unitate și solidaritate. Este vorba despre acea unitate în trăire, în dorință, în ceea ce vrem să se întâmple cu această țară. Trebuie să facem ceva pentru copiii noștri, să le asigurăm garanția că se vor bucura de viață, așa cum ne-am bucurat și noi, indiferent de context. Noi am trăit și în comunism, și în ‘meandrele concretului’, și în tranziția către NATO și UE. Iată că România a ajuns la un nivel de libertate, iar aceste valori trebuie să le asigurăm și copiilor noștri. Oricât de mult ne-am dori, în această luptă pentru existență contează enorm ceea ce trăiesc și simt toți cei care formează o națiune“ a spus NicolaeCiucă în direct la România TV.

Întrebat de moderatorul Victor Ciutacu dacă poate spune câteva măsuri prioritare care sunt cuprinse în programul prezidențial pe care îl va lansa mâine, Nicolae Ciucă a vrut să păstreze suspansul pentru vremea lansării. Dar a fost pus puțin în dificultate.

‘Ce vedeți ca prioritate de acțiune imediată?’, l-a întrebat Ciutacu pe Ciucă Răspunsul liderului PNL a fost: ‘Categoric!’, urmat de o pauză lungă. Apoi a încercat să completeze răspunsul: ‘Tot ceea ce ține de dialog și de coordonarea cu guvernul. Apoi, toate problemele legate de situația economică a țării. Putem forma grupuri de lucru prin care să discutăm cu societatea civilă. România poate deveni un hub energetic important în cadrul construcției europene“, a ‘încropit’ Nicolae Ciucă un răspuns.

Federaţia Internaţională de Tenis a adoptat coaching-ul din tribună

Federația Tunisiană de Fotbal îi reziliază contractul selecționerului Faouzi Benzarti