Fotbal: Antrenorul Luis Enrique (PSG), ”îngrijorat” de viitorul echipei sale în Liga Campionilor

Luis Enrique, antrenorul lui Paris Saint-Germain, a recunoscut că este îngrijorat de viitorul echipei sale în Liga Campionilor, după remiza înregistrată pe teren propriu cu PSV Eindhoven (scor 1-1), marţi seara, în etapa a treia a celei mai importante competiţii continentale intercluburi.

„Sigur că sunt îngrijorat de şansele (de calificare) pe care le poate avea echipa, dar îmi place mentalitatea pe care am văzut-o la jucătorii mei”, a afirmat tehnicianul spaniol.

Acesta a subliniat, totodată, că tragerea la sorţi „a fost complicată” pentru PSG, care are acum patru puncte după primele trei meciuri disputate în Champions League.

Chestionat în legătură cu lipsa de eficienţă în faţa porţii a echipei sale, care l-a pierdut în vară pe atacantul-vedetă Kylian Mbappe, Luis Enrique a răspuns: „Cred că suntem echipa care îşi creează cele mai multe ocazii în Liga Campionilor, sau una cu cele mai multe. Nu am nicio îndoială în legătură cu faptul că echipa este în conformitate cu ceea ce vreau eu, joacă fotbalul pe care îl doresc”.

„În seara asta am fost mai buni, am avut mai multe ocazii şi meritam să câştigăm, dar ăsta este fotbalul”, a concluzionat antrenorul lui PSG.

PSV Einhoven a deschis scorul în prima repriză a meciului de pe Parc des Prins, prin Noa Lang (34), însă gazdele au restabilit egalitatea în repriza secundă, prin Archaf Hakimi (56).
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Teodor Ciobanu, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: www.agerpres.ro

Băncile româneşti beneficiază de aproape 500 de milioane de euro, finanţare în baza noilor acorduri de garantare cu FEI

Tuberculoza modifică metabolismul ficatului şi ar putea favoriza diabetul, au descoperit cercetătorii