Emma Răducanu s-a retras de la Hong Kong Open în ciuda progreselor în ceea ce priveşte recuperarea după accidentare

Emma Răducanu, numărul 55 mondial, a declarat că deşi înregistrează „progrese” în ceea ce priveşte recuperarea după o accidentare la picior, s-a retras de la încă un turneu, relatează BBC.

Britanica în vârstă de 21 de ani a anunţat miercuri că nu va participa la turneul Hong Kong Open, care va începe la 28 octombrie.

Răducanu nu a mai jucat de când şi-a luxat ligamentele de la picior în timpul unui meci cu Daria Kasatkina de la Korea Open, din 21 septembrie.

Fosta campioană de la US Open s-a retras de la cinci turnee şi începând din luna iulie a jucat la două turnee.

„Piciorul meu înregistrează progrese bune, dar mai am nevoie de puţin timp înainte să fiu aptă de joc”, a scris Răducanu pe X.

Răducanu îşi propune să revină în formă pentru faza finală a Billie Jean King Cup, care va avea loc la Malaga în perioada 13-20 noiembrie. Primul meci al Marii Britanii va fi împotriva Germaniei, la 15 noiembrie.

 

Garda de Mediu a aplicat 12 amenzi unor primării din judeţul Olt, din cauza deficienţelor privind depozitarea deşeurilor / Solicitarea comisarilor către primari

VIDEO Marcel Ciolacu despre cei care acuză un blat cu George Simion: ‘În timpul campaniilor electorale apar și idioți utili’