Consiliul Judeţean Cluj cumpără echipamente destinate reducerii riscului de infecţii nosocomiale în Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie ”Leon Daniello”

Consiliul Judeţean Cluj cumpără, cu fonduri europene, echipamente destinate reducerii riscului de infecţii nosocomiale în Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie ”Leon Daniello”. Valoarea investiţiei este estimată la peste 670.000 de lei.

 

”Consiliul Judeţean Cluj a publicat în S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) anunţul privind achiziţionarea a şase tipuri de echipamente şi produse destinate reducerii riscului de infecţii nosocomiale în Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie «Leon Daniello»”, anunţă, miercuri, Cionsiliul Judeţean Cluj, într-un comunicat d epresă.

Potrivit documentului citat, cu o valoare totală estimată de 671.423,55 de lei, dotările prevăzute vor fi achiziţionate în cadrul unui proiect cu finanţare europeană, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

”Scopul nostru este acela de a contribui la protejarea vieţii şi a sănătăţii pacienţilor şi a întregului personal care îşi desfăşoară activitatea în acest bastion al luptei împotriva tuberculozei şi a altor afecţiuni pulmonare grave. Echipamentele care urmează să fie achiziţionate vor avea un aport semnificativ la prevenirea infecţiilor asociate asistenţei medicale şi asigurarea unui act medical de înaltă calitate, în condiţii de siguranţă deplină”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Potrivit datelor transmise de oficialii CJ Cluj, unitatea sanitară va beneficia de un sistem de prelevare aerofloră, cinci sisteme de dezinfecţie pentru documente şi obiecte mici, un autoclav, 100 de dispensere pentru dezinfectant, trei maceratoare şi 20 de containere cu filtru.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 19 noiembrie, ora 15:00.

 

 

 

Elena Lasconi: Bună ziua, România! Bună ziua, domnule Ciucă! BREAKING NEWS: Şi azi candidez la Preşedinţia României

VIDEO Marcel Ciolacu: ‘Am umblat în telefonul cuiva fără permisiunea persoanei’