FOTO Situație jenantă din cauza datoriilor lăsate de Clotilde Armand: Primăria Sectorului 1, executată silit de avocații care au apărat-o împotriva Romprest

Decizia a fost luată de instanță, în urma neplății unor facturi către casa de avocatură Mușat & Asociații, care a fost angajată de primărie pentru a gestiona litigiile cu Romprest, compania de salubrizare cu care administrația locală a avut conflicte de-a lungul mandatului Armand. Din cauza datoriilor acumulate, avocații au recurs la executarea silită, reușind să pună sechestru pe toate vehiculele din parcul auto al primăriei.

Astfel, BMW-ul electric utilizat personal de Clotilde Armand și alte mașini din dotarea administrației, inclusiv cele ale viceprimarului USR, Oliver Păiuși, au fost sechestrate. Executorul judecătoresc a aplicat măsura inclusiv asupra unor vehicule esențiale pentru serviciile de urgență, precum mașinile de pompieri și ambulanțele de la Sectorul 1, dar și asupra celor aparținând Cercului Militar.

Decizia de executare silită vine în urma unei dispute îndelungate cu Romprest, care a acuzat primăria de neplata unor facturi pentru serviciile de salubrizare. În contextul acestor tensiuni, administrația a angajat casa de avocatură Mușat & Asociații, cu suma enormă de 400 de euro pe oră, pentru a-i reprezenta interesele în procesele de reziliere a contractului. Totuși, în mod ironic, chiar avocații au ajuns să execute silit primăria din cauza unor facturi neplătite.

content-image

Viorel Hrebenciuc reacționează în scandalul momentului, după afirmațiile lui Becali: Am dreptul la opinie

‘Mihai Chirica, ce grad de handicap ai?’. Primarul din Iași, surprins când își parchează bolidul pe locurile pentru persoane cu dizabilități