Presa germană evidenţiază revenirea lui Real Madrid în meciul cu Borussia Dortmund, în Liga Campionilor

Cel mai citit ziar din Germania, tabloidul „Bild”, a titrat „Borussia se confruntă cu o adevărată groază” şi subliniază că „cheia problemei” a fost introducerea fundaşului central Waldemar Anton în locul extremei Jamie Gittens cu „obiectivul de a întări apărarea”, dar planul „a eşuat complet”.

În analiza partidei, intitulată „Sahin a mizat pe înfrângere”, Bild a adăugat că „debutantul pe bancă nu este unul dintre curajoşi şi că „nu există o altă modalitate de a explica de ce, după o primă jumătate de oră de glorie, Borussia Dortmund s-a bucurat că nu a fost demolată de Real Madrid”.

„Lecţia cea mai importantă pentru tânărul antrenor din înfrângerea cu 5-2 pe Bernabeu nu poate fi decât următoarea: cei cărora le este frică de ruină o caută doar pentru ei înşişi. Sahin a simţit-o dureros la Madrid”, a mai scris Bild.

Pentru revista sportivă Kicker, „Real Madrid a devastat-o pe Borussia”.

Real Madrid, deţinătoarea trofeului, a învins-o pe Borussia Dortmund cu scorul de 5-2, după ce a fost condusă cu 2-0, marţi seara, pe Stadionul ”Santiago Bernabeu”, în etapa a treia a Ligii Campionilor la fotbal.

Borussia a făcut o primă repriză remarcabilă şi conducea la pauză prin golurile înscrise de Donyell Malen (30) şi Jamie Gittens (34). Repriza a doua a fost una de excepţie pentru echipa antrenată de Carlo Ancelotti, care a marcat de cinci ori şi a reuşit o ”remontada” completă, profitând şi de mutările defensive făcute de neexperimentatul tehnician Nuri Şahin. Antonio Rudiger (60), Vinicius Junior (62, 86, 90+3) şi Lucas Vazquez (83) au marcat pentru Real.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Diego Sinagra, fiul lui Maradona, antrenor la o echipă regională din Spania

Charles Leclerc, la bordul unui avion de luptă Rafale pentru o nouă emisiune la Canal +