Rodrygo, incert pentru El Clasico, după ce s-a accidentat în Liga Campionilor

Brazilianul Rodriygo Goes, atacantul echipei Real Madrid, este incert pentru marele derby cu FC Barcelona, programat sâmbătă seara în liga spaniolă de fotbal, după ce s-a accidentat marţi seara în cursul meciului cu Borussia Dortmund (5-2), din Liga Campionilor, informează EFE, potrivit Agerpres.

Atacantul sud-american a părăsit terenul în minutul 85 al meciului de pe Santiago Bernabeu, după ce a acuzat o problemă musculară la piciorul drept. El urmează să fie supus unor teste medicale suplimentare pentru a se stabili amploarea exactă a accidentări sale.

Borussia Dortmund a condus cu 2-0 în meciul la Madrid, arbitrat de românul Istvan Kovacs, prin golurile înscrise de Donyell Malen (30) şi Jamie Gittens (34).

Rodrygo şi Jude Bellingham au avut şansa de a marca la o acţiune a gazdelor din minutul 37, ambii trimiţând însă mingea în bară.

Real Madrid a reuşit o „remontada” spectaculoasă în repriza secundă, pe parcursul căreia a marcat de cinci ori, prin Antonio Rudiger (60), Vinicius Junior (62, 86, 90+3) şi Lucas Vazquez (83).

Evaziune fiscală în Mureș: mai multe județe urmează să fie percheziționate

Sibiu: Peste 2.000 de dansatori din 42 de ţări participă la Transylvanian Grand Prix (1-3 noiembrie)