Constanţa: 27 de percheziţii într-un dosar de abuz în serviciu şi delapidare / Mai mulţi angajaţi ai unui ocol silvic sunt suspectaţi că au decontat lucrări de împădurire şi defrişări care nu au fost realizate

Poliţiştii din Constanţa au făcut, miercuri, 27 de percheziţii într-un dosar de abuz în serviciu şi delapidare, într-un dosar în care mai mulţi angajaţi ai unui ocol silvic sunt suspectaţi că au decontat fără drept contravaloarea unor servicii prestate de muncitori zilieri şi a unor lucrări de împădurire şi defrişări care nu au fost realizate.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii au făcut, miercuri, 27 de percheziţii, într-un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de delapidare, abuz în serviciu, fals intelectual şi înşelăciune. Percheziţiile au avut loc în judeţul Constanţa.

”Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada 2021 – 2024, mai multe persoane, angajate ale unui ocol silvic din judeţul Constanţa, ar fi decontat fără drept contravaloarea unor servicii prestate de muncitori zilieri şi a unor lucrări nereale în domeniul silvic (împăduriri, defrişări)”, au transmis poliţiştii.
Ei au menţionat că prejudiciul în această cauză urmează să fie stabilit.

Gisèle Pelicot, victima din procesul violurilor şocante din Franţa, a depus o nouă mărturie cutremurătoare şi s-a adresat direct soţului care a drogat-o: „Cum ai putut să mă trădezi astfel?”

UTA Arad anunţă că a obţinut serviciile portughezului Ze Pedro