VIDEO Simion povestește ce a discutat cu Becali despre Hrebenciuc: ‘I-am zis că am o singură condiție’

„Mi-a zis nea Gigi de discuția asta și i-am zis: ‘Bine, poți să candidezi, te punem pe liste, dar am o singură condiție, nu îmi impui mie ce îți zic prietenii tăi’. Înțeleg că Hrebenciuc a fost singurul care i-a fost aproape, dar i-am zis ‘Nea Gigi, nici să nu aud de ăștia care au distrus România și care au făcut toate matrapazlâcurile, toate combinațiile’. Și dacă eu ziceam că PSD vrea o finală ca în 2000, între Ciolacu și Simion, Vadim-Iliescu reloaded, acum le tot zic ‘Vedeți că de data asta nu mai câștigă Iliescu, că s-a săturat lumea de Iliescu’, plus că eu sunt băiatul ala care a dus lumânări la ziua lui Iliescu”, a povestit Simion.

Pe de altă parte, el a spus că i-ar conveni să primească ajutorul lui Hrebenciuc pentru a intra în turul doi.

„Cum să nu îmi convină și cui să nu îi convină așa ceva? Doar că acum nu știu dacă sunt ei în postura să decidă cine intră în turul 2 pentru ca sunt doi candidați PSD-isti, e Marcel Ciolacu și e Mircea Geoana și se bat pe același public, adică să se asigure ei că intră în turul 2, că eu pe zona mea patriotica, conservatoare, nu am concurență”, a declarat Simion.

Întrebat despre scenariul avansat de liberali, conform cărora PSD ar vrea să-i dea lui Simion câte 10-20 de voturi/secție pentru a-l duce pe el în finală în locul candidatului PNL, candidatul AUR a răspuns:

„De la nașu’ mare Hrebenciuc, fără număr, fără număr, fără număr! Poate să facă! Nu așa au facut cu Elena Băsescu când au făcut-o europarlamentar? Normal că poate să facă și că PSD face, scoate candidați din joc, au vrut să ne scoată din joc în Bistrița pentru că l-am supărat pe baronul roșu Moldovan. PSD e în tot și în toate”.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Mourinho spune că Manchester United şi Tottenham, fostele sale echipe, sunt favorite pentru câştigarea trofeului Ligii Europa

Căderea părului toamna. Explicații științifice și biologice și ce e de făcut