Percheziţie la o clinică din Bucureşti, în cazul eliberării unor fişe medicale pentru obţinerea permisului auto/ Patru persoane, duse la audieri

Poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov au făcut, miercuri, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, o percheziţie la o clinică din Bucureşti. Există suspiciuni că aici ar fi fost eliberate, în condiţii nelegale, fişe medicale pentru obţinerea permisului auto. Patru persoane au fost duse la audieri.

Poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov au pus în executare, miercuri, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, un mandat de percheziţie la punctul de lucru al unei unităţi medicale din Bucureşti, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru conducere fără permis, abuz în serviciu şi fals intelectual, informează Poliţia Română.

Sursa citată precizează că la data de 17 iulie 2024, poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov l-au reţinut, pentru 24 de ore, pe un bărbat în vârstă de 50 de ani, pentru patru infracţiuni de conducere fără permis, procurorul de caz dispunând faţă de acesta măsura controlului judiciar.

La percheziţia de miercuri, poliţiştii au descoperit şi indisponibilizat mai multe înscrisuri, pentru completarea materialului probator.

La sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au fost conduse patru persoane, pentru cercetări.

Activitatea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor criminalişti şi ai luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale Ilfov.

UDMR desființează proiectul de reorganizare administrativă a României: O inițiativă stupidă și periculoasă

Soluţii pentru susţinerea IMM, la evenimentul premium News.ro „IMM-urile, oxigen pentru România”- ediţia a III-a