Vaslui: Pecheziţii la DGASPC Vaslui şi la o clinică medicală

Sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui şi al unei clinici medicale au fost percheziţionate miercuri de poliţişti, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

În cadrul operaţiunii Jupiter, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi ai Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Vaslui, sub supravegherea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, au pus în aplicare trei mandate de percheziţie la sediul DGASPC şi al unei clinici medicale.

„În această cauză sunt efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu, fals intelectual şi uz de fals, fiind cercetată modalitatea în care au fost emise certificate de încadrare în grad de handicap. În urma punerii în executare a mandatelor de percheziţie, au fost descoperite şi ridicate documente ce pot servi la soluţionarea cauzei”, precizează un comunicat de presă transmis de IPJ Vaslui.

Ancheta este în curs de desfăşurare, fiind continuate cercetările, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a tuturor persoanelor implicate şi dispunerea măsurilor legale. AGERPRES /(AS – autor: Loredana Ciobanu, editor: Antonia Niţă, editor online: Ady Ivaşcu)

Liga Europa: Galatasaray, 4-3 cu Elfsborg

Bugetul MIPE, suplimentat cu 435.000.000 de lei, inclusiv pentru asigurarea tichetelor sociale destinate copiilor defavorizaţi