VIDEO Laudatio pentru Ciucă la PNL: ‘Prin natura lui, omul este coruptibil, dar Nicolae Ciucă, prin structura sa umană, este imun’

– „Cariera sa profesională și întreaga sa viață sunt garanția puternică a apărării drepturilor și libertăți constituționale”.

– „Tendința de concentrare a puterii este mereu prezentă în jocul politic și constituie o amennințare gravă pentru democrație și libertate. Să nu se uite că în perioada postdecembristă această tendință de concentrare a puterii a fost mereu prezentă la PSD. Nicolae Ciucă este un om imun la această tentație, cunoscându-l mi-am dat seama că în structura lui umană nu există această tentație de a-i domina pe alții ci de a coopera cu ei și de a-i sluji”.

– „Una din cele mai mari primejdii la adresa democrației este corupția. Prin natura lui, omul este coruptibil, iar omul politic este cu atât mai coruptibil pentru că tentațiile care i se oferă sunt întotdeauna foarte mari. Așa a fost de când există politică în lume. Dar Nicolae Ciucă, prin structura sa umană, prin întreaga sa experiență profesională, a demonstrat că este imun la acest pericol”.

– „Alegătorii lucizi trebuie să voteze cu Nicolae Ciucă. Nicolae Ciucă este singurul candidat care are un discurs legitim despre libertate, despre lupta împotriva corupției și despre independența justiției. Nicolae Ciucă este un om de caracter care a înfruntat cu succes multe provocări profesionale și politice. Sinceritatea îl însoțește mereu. Pe scurt, Nicolae Ciucă este un om de încredere pe care se poate conta”.

Sursa: www.stiripesurse.ro

VIDEO Ciucă demonizează ‘coaliția toxică dintre PSD și AUR’ în lansarea proiectului prezidențial: ‘Un PSD aurit care deschide ușa influențelor străine’

AUR denunţă triplarea alocării de bani pentru partidele politice