Hunedoara: Încă o persoană implicată în accidentul de la Băcia a murit/ Aceasta sau adolescentul aflat la volan au furat cheile maşinii de la o rudă

Un bărbat de 45 de ani, pasager în maşina implicată în accidentul de la Băcia, judeţul Hunedoara, de noaptea trecută, a murit la spital. Acesta sau tânărul de 17 ani, mort şi el în accident şi care se afla la volan, ar fi furat cheile maşinii de la o rudă. Poliţiştii au deschis dosar penal.

”În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a două persoane: conducătorul auto în vârstă de 17 ani (care nu poseda permis de conducere) şi un bărbat în vârstă de 45 de ani, pasager în autoturism, precum şi rănirea conducătorului autocarului (in vârstă de 55 de ani) şi a 18 pasageri din autocarul cu care autoturismul a intrat în coliziune. Din primele cercetări se pare că autoturismul implicat în evenimentul rutier ar aparţine unei rude a minorului în vârstă de 17 ani, cheile maşinii fiind sustrase de către una dintre cele două persoane decedate”, a transmis IPJ Hunedoara.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. Ei au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Noaptea trecută, la Băcia, judeţul Hunedoara, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o maşină şi un autobuz. În urma impactului, şoferul maşinii, un adolescent de 17 ani, a murit pe loc. Alte 21 de persoane au fost duse cu ambulanţele la spitalele din Deva, Hunedoara şi Orăştie.

 

Fostul internaţional german Lukas Podolski, în vizorul poliţiei din cauza unei fumigene

VIDEO Arad: Bani falşi şi sute de articole vestimentare contrafăcute, găsite în urma unor percheziţii