VIDEO Geoană pune paie pe focul ‘combinațiilor’ PSD-AUR: ‘Un lucru evident confirmă o înțelegere între Ciolacu și Simion’

Mircea Geoană a ținut să precizeze că, înaintea evenimentului de lansare, a vizitat cu un grup de oameni de afaceri Portul Constanța dar și investițiile făcute de Gheorghe Hagi la Constanța.

La final, Mircea Geoană a susținut o conferință de presă în care a răspuns mai multor întrebări, una dintre ele fiind despre contextul ‘Schemei Hrebenciuc’ de a duce AUR în turul doi cu PSD la prezidențiale.

„Cred că era un lucru evident care confirmă existența unei înțelegeri active subterane între Ciolacu și Simion. Este singura variantă ân care Ciolacu că câștige președinția, să intre cu Simion în turul doi. Este bine, este rău, asta doar cetățenii români pot să decidă. Cred că este rău. Sper ca punerea în lumină a acestui adevăr să facă românii să voteze și să împiedice astfel de caz. Cei mai mulți dintre tineri, care nu au primit acces la o școală bună, care nu au o pregătire profesională, care au fost abandonați de statul roman, sunt extrem de furioși și  votează extrem. Problema nu este cum votează ci de ce votează așa“ a spus Mircea Geoană de la Constanța.

Marcel Ciolacu se ține departe de scandalul primarilor: ‘Mai are importanţă cine are dreptate? Am dat pe Netflix’

VIDEO Interlopii din București și Ilfov s-au luat ‘la omor’! De la amenințări pe FB la bătaie pe stradă: ‘Directorul’ i-a dat o lecție ‘Prințului’