Militarii din Focșani se implică în donarea de sânge

Evenimentul este organizat de Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Popescu”, în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină al MApN „Colonel prof. dr. Nicolae Nestorescu”, Brigada 8 ROT și cu Brigada 282 Blindată „Unirea Principatelor”.

Vor participa la acțiune și vor dona sânge militari care au participat la misiuni în teatrele de operații din Irak, Afganistan și Bosnia-Herțegovina, militari din cele două brigăzi vrâncene, precum și medici și asistenți medicali ai Spitalului Militar de Urgenţă din Focșani.

În același context, vineri, între orele 09.00 și 13.00, personalul medical din cadrul Ambulatoriului integrat al Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Popescu” va asigura consultații medicale, fără programare și fără bilet de trimitere de la medicii de familie, militarilor în activitate, personalului civil din structurile locale ale MApN, pensionarilor militari, veteranilor de război și veteranilor din teatrele de operații, precum și membrilor familiilor acestora cu vârsta de peste 18 ani.

Consultațiile vor fi acordate în specialități medicale precum chirurgie generală, ginecologie, ortopedie și traumatologie, O.R.L., oftalmologie, medicină internă, pneumologie, urologie, stomatologie, psihiatrie și psihologie. În cadrul Laboratorului de analize medicale vor fi asigurate analize gratuite, în limita a 30 de persoane, iar în cadrul Laboratorului de radiologie și imagistică se vor efectua ecografii pentru 16 persoane.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Tragedie pe drumurile din Hunedoara: 21 de persoane rănite

Stenograme halucinante din dosarul șpăgilor de la terasele de lux din Sectorul 1. Polițista șpăgară și-a pus mama să facă interceptări ilegale