Hunedoara: Victimele accidentului de la Băcia erau muncitori străini; autoturismul implicat fusese furat

Victimele accidentului de circulaţie care a avut loc pe DN 66, în zona localităţii Băcia, soldat cu moartea a două persoane şi rănirea altor 19, sunt muncitori străini din Sri Lanka, India şi Pakistan, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

Potrivit ultimului bilanţ al autorităţilor, în urma accidentului, în care au fost implicate un autocar şi un autoturism, a rezultat decesul şoferului maşinii, un tânăr de 17 ani, care nu poseda permis de conducere, şi al unui bărbat în vârstă de 45 de ani, pasager în autoturism.

Cei doi erau din judeţele Giurgiu şi Suceava şi se cunoaşteau între ei, iar maşina fusese furată de la una dintre rudele minorului, precizează reprezentanţii IPJ Hunedoara.

„Din primele cercetări se pare că autoturismul implicat în evenimentul rutier ar aparţine unei rude a minorului în vârstă de 17 ani, cheile maşinii fiind sustrase de către una dintre cele două persoane decedate”, adaugă sursa citată.

În accident a fost rănit şoferul autocarului, un bărbat de 55 de ani, iar 18 pasageri din acelaşi autovehicul au suferit răni uşoare. Răniţii au fost transportaţi cu ambulanţele la unităţile de primiri urgenţe din Deva, Hunedoara şi Orăştie.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor comiterii faptelor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. AGERPRES/(A, AS – autor: Sorin Blada, editor: Irina Poenaru, editor online: Gabriela Badea) 

Sursa: www.agerpres.ro

Primăria Municipiului Timişoara lansează concursul ”Revoluţionarul din familia mea”

Umiditatea din sol permite ca lucrările de sezon în agricultură să se efectueze în condiţii optime în majoritatea zonelor agricole