FCSB își poate asigura joi prezența în play-off-ul Europa League, dacă învinge Glasgow Rangers

În ciuda unui parcurs mai slab în campionat, FCSB începe acest meci cu maxim de puncte posibile după două etape în Europa League. Primele 8 echipe din clasamentul cu 32 de formațiuni, conform noului format, vor merge direct în primăvara europeană.

Calculele specialiștilor arată că un total de 10 puncte ar asigura prezența în play off în proporție de peste 90%, în timp ce chiar și 9 puncte ar putea fi suficiente.

Antrenorul campioanei României, Elias Charalambous, a anunțat miercuri, în conferința de presă dinaintea meciului numele titularilor celor care vor absenta joi seara, la meciul care începe la ora 22.00. Darius Olaru este suspendat, în timp ce Florin Tănase este accidentat. O a treia absență este cea a lui Șut, care a fost învoit după decesul tatălui său.

În schimb, este posibilă revenirea lui Siyabonga Ngezana, recuperat după o accidentare.

FCSB are un moral bun, cu un șir de cinci victorii consecutive, din care două chiar în Europa League, împotriva lui RFS (4-1) și PAOK (0-1, în deplasare), dar și după câștigarea cu 2-0 a derby-ului cu Dinamo București.

La gazde nu va evolua Ianis Hagi, care nu a fost inclus pe lista jucătorilor eligibili în competițiile europene.

Dezastrele naturale distrug infrastructura FinTech, dovedind că numerarul este încă regele

Situaţie specială din cauza celor trei duminici cu alegeri – Campania electorală pentru al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale se suprapune cu linistea electorală de dinanintea alegerilor pentru Parlament / Recomandări pentru Ziua Naţională