Suceava: Liderul PSD, Marcel Ciolacu, prezent la depunerea jurământului noului preşedinte al CJ, Gheorghe Şoldan

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, a fost prezent, joi, la ceremonia de învestitură şi de depunere a jurământului de către noul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Şoldan, ales la scrutinul din 9 iunie.

Ciolacu a declarat, în discursul său, că politicienii români aleşi în funcţii publice au nevoie de maturizare pentru a înţelege rolul lor ca reprezentanţi ai comunităţilor.

„E cazul să ne maturizăm şi noi, după 30 de ani de la Revoluţie. Este cazul să înţelegem rostul şi rolul nostru ca reprezentanţi ai comunităţilor şi chiar ca reprezentanţi ai românilor în statul român”, a afirmat liderul PSD.

Marcel Ciolacu a apreciat faptul că Gheorghe Şoldan, în vârstă de 33 de ani, este cel mai tânăr preşedinte de Consiliu Judeţean din România şi primul preşedinte de CJ născut după Revoluţie. AGERPRES/ (AS- autor: Cristian Lupaşcu, editor: Antonia Niţă, editor online: Gabriela Badea) 

Sursa: www.agerpres.ro

Prezidenţiale 2024/Sondaj INSCOP: Ciolacu, Simion şi Geoană – pe primele locuri în intenţia de vot la alegerile prezidenţiale

Rafila despre situaţia de la ”Marius Nasta”: Orice proiect trebuie să răspundă condiţiilor legate de siguranţa pacientului