Incendiu izbucnit la litiera pădurii, într-o localitate din Mărginimea Sibiului / Flăcările au afectat peste 2.000 de metri pătraţi

Pompierii din Sibiu intervin, joi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la litiera pădurii din Gura Râului. Flăcările au afectat peste 2.000 de metri pătraţi.

”Pompierii militari sibieni  interven în aceste momente pe raza localităţii Gura Râului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la litiera pădurii”, a transmis, joi, ISU Sibiu.

Sursa citată a precizat că la faţa locului sunt mobilizaţi peste 20 de pompieri cu o autospecială de stingere, trei autospeciale de primă intervenţie şi comandă, o autospecială suport pentru monitorizarea şi conducerea echipelor de intervenţie şi o autospecială pentru muncă operativă.

”Zona este una greu accesibilă, la faţa locului intervin şi SVSU Gura Râului şi Ocolul Silvic. Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 2000 de mp”, au transmis pompierii, care încearcă să limiteze flăcările.

Comuna Gura Râului este situată la 18 km de municipiul Sibiu, în Mărginimea Sibiului. În arealul comunei este situat Parcul Natural Cindrel.

Zona este recunoscută pentru frumuseţea sa, fiind plină de pensiuni turistice.

 

 

Turcia loveşte pentru a doua zi la rând ţinte ale militanţilor kurzi din Siria şi Irak, după atentatul de la Ankara

VIDEO Nicolae Ciucă, despre sondajele care îl dau pe locul 4 la prezidențiale: ‘Se încearcă permanent să se mute atenția de la problemele reale și serioase’