Influenceriţă cu peste un milion de urmăritori, în centrul unui scandal. Inclusiv Oana Pellea a desființat-o public

Ceuşan a postat zilele trecute o serie de imagini pe pagina sa de Instagram în care apărea alături de familie şi între care s-a strecurat şi imaginiea de la Odeon. Totul prezentat sub textul „Post fashion week mood = very chill”.

La sucrt timp după aceea au început să curgă şi comentariile critice, la care Ceușan a ales să răspundă în glumă. După ce a văzut să avalanșa de comentarii negative de intensifică, ea şi-a prezentat şi scuze publice.

Ceuşan: „In urma valului de comentarii de la aceasta postare, mentionez ca nu mi-am dorit sa jignesc pe nimeni. Desi a fost intr-un alt context, este intr-o loja de tratru. Recunosc acum, a fost o greseala si mi-o asum, nu am vazut-o asa la momentul respectiv, inteleg intr-adevar ca nu e un gest frumos, si nu se va mai repeta.”

content-image

În plus, poza a fost ştearsă de pe pagina de Instagram a Alinei Ceuşan.

Actrița Oana Pellea a izbucnit și ea în momentul în care a văzut fotografia și a postat un mesaj în care o critică pe influenceriță.

„O persoană de sex feminin, „influencer” de profesie, nu dau nume pentru că NU doresc să-i fac reclamă, a postat o fotografie, pe o rețea socială, în care își etalează picioarele ridicate pe balustrata unui balcon dintr-o sală renumită de spectacol… E ul selfie de picioare… dizgrațios, nesimțită postare.

Nu mă interesează că nu era un spectacol de teatru, ci un eveniment de „fashion”. Am recunoscut balconul… Exact acolo, pe vremuri, a stat domnul Alexandru Paleologu împreună cu Domnul Octavian Paler, îmbrăcati elegant, în semn de respect pentru sala de teatru și pentru actori”, a transmis Oana Pellea pe Facebook.

content-image

Sursa: www.stiripesurse.ro

Urs lovit de un camion: Poliția și Protecția Mediului intervine la Peștera Bolii

MAI, obligat să dea explicații privind întârzierea elaborării unor acte normative, într-un proces intentat de FACIAS