Discuție Tudose – Hrebenciuc, lângă sediul PSD: ‘A fost o întâlnire privată’

„A fost o întâlnire privată. A fost o întâlnire între doi oameni care au lucrat împreună multă vreme. Nu știam există o listă de oameni cu care am voie să mă întâlnesc și alții cu care nu am voie”, a spus Tudose, conform sursei citate.

Întrebat dacă a discutat cu Hrebenciuc despre cum să intre George Simion în turul 2 al prezidențialelor, Tudose a răspuns negativ: „Nu am discutat cu nimeni acest lucru. Nu am vorbit despre partid”.

„Cine își imaginează că se pot duce voturi în altă parte, habar nu are ce e pe lumea asta. Și oricum văd ca în toate sondajele Simion e pe locul 2, credeți că am vorbit noi cu toți oamenii ca să declare că îl votează pe Simion? Toate acuzele astea ale PNL și USR sunt din ciclul ‘Hai sa vedem cum explicăm că pierdem alegerile’”, a mai declarat Tudose.

Liberalii susțin că PSD ar pune la cale ‘planul Hrebenciuc’ ca în turul 2 al alegerilor prezidențiale să ajungă candidatul PSD și candidatul AUR, ca la alegerile din 2000 când Ion Iliescu a câștigat în fața lui Corneliu Vadim Tudor.

Omul de afaceri Gigi Becali, candidat AUR la Camera Deputaților, a povestit marți, la Realitatea Plus, că Viorel Hrebenciuc i-a propus acestuia, în urmă cu aproape două luni de zile, să-l ajute pe George Simion să intre în finala prezidențială.

Hrebenciuc a spus că nu face parte din echipa de campanie PSD și că are „dreptul la opinie”.

Social-democrații au dezmințit categoric că vor acorda voturi altui candidat.

Sursa: www.stiripesurse.ro

George Simion, despre ‘schema Hrebenciuc’: ‘Gigi Becali îmi spune tot. Mi-a spus și alte momente picante’ / Cum răspunde la acuzațiile Elenei Lasconi

VIDEO Protest AUR la sediul BEC. George Simion: ‘Nu cerem decât dreptate / Am nevoie ca voturile mele să nu fie furate de PSD’