George Simion intervine în scandalul momentului: ‘Nea Gigi este iscoada perfectă pentru a capta informații de la adversarii politici / Altceva mă deranjează’

„Nea Gigi, mi-a zis tot, cum a vorbit cu Hrebenciuc, cum a vorbit cu Rareș Bogdan acum trei zile, și a mai vorbit cu câțiva… Nea Gigi este iscoada perfectă, din punctul meu de vedere, pentru a capta niște informații de la adversarii noștri politici”, a spus președintele AUR.

„Altceva mă deranjează rău pe mine… PSD-ul acesta nou, PSD-ul frecventabil, care minte, face ceea ce a făcut întotdeauna PSD-ul. Se deziceau acum două zile… „nu îl cunoaștem pe Hrebenciuc, este un biet pensionar”… Iată pozele! PSD-ul are aceleași metehne, are aceiași strategi. Nu suntem departe de PSD-ului Năstase, sau de PSD-ul lui Dragnea.

„Acuz public PSD-ul că minte”

Este același PSD cosmetizat, care are aceleași gânduri necurate, și se întinde la maxim, dacă nu chiar încalcă legile electorale, Constituția și face orice pentru a obține puterea absolută în statul român, pentru a controla inclusiv viața politică – ce ni s-a întâmplat nouă cu trei zile înainte de alegerile europarlamentare, ce i s-a întâmplat doamnei Șoșoacă. Eu vin acum de la Biroul Electoral Central, unde s-a dat o decizie – nu vom avea reprezentanți în secțiile din diaspora la alegerile prezidențiale”, a adăugat George Simion.

„Lucrurile se întâmplă. Și acuz public PSD-ul că minte, că neagă această legătură cu Viorel Hrebenciuc, după cum și celălalt PSD-ist înscris în cursă, Mircea Geoană, neagă legăturile cu Vanghelie. Domnul Tudose, premierul lui Dragnea, deodată a fost spălat. Mie mi se pare că în acești ani am asistat la o operațiune de a face PSD-ul frecventabil, dar de fapt sunt exact aceeași oameni. PSD-ul își dorește să mă eticheteze pe mine, să mă transforme într-un extremist prorus, și să mă ducă pe mine cumva în turul doi. Dacă aș avea nevoie de ajutor… N-am nevoie de ajutor. Toate sondajele – și sondajul USR-ului, și Sociopol, și cel al CURS, și INSCOP-ul ultim mă arată în turul doi. N-am nevoie de ajutor de la „guzganu rozaliu” și de voturile lui, pe care le dă cumva ca la manele, cum sunt ei învățați – fără număr, fără număr, fără număr”, a mai spus liderul AUR.

Şefa FMI spune că economia mondială riscă o creştere scăzută şi o nemulţumire în creştere

LIVE TEXT – Război în Ucraina: Forţele ruse au capturat satele Serebrianka şi Mîkolaivka din estul regiunii ucrainene Doneţk – Ministerul rus al Apărării