Apple promite mai multe lansări pentru săptămâna viitoare

Săptămâna care urmează, Apple va face mai multe anunţuri, susţine şeful de marketing al companiei, Greg Joswiak. Printre noutăţi, sunt aşteptate să se regăsească noi Mac-uri.

„Mac (????) your calendars. Ne aşteaptă o săptămână cu anunţuri interesante, începând încă de luni dimineaţă. Rămâneţi pe fază…” scrie Joswiak  pe X.

Prima frază pare o trimitere la noile Mac-uri pe care Apple este aşteptată să le prezinte. Compania va lansa mai multe laptopuri şi desktop-uri cu noile cipuri M4.

Luni, Apple va lansa update-urile de iOS, iPadOS şi macOS care vor activa, în sfârşit, Apple Intelligence – suita cu funcţii  de inteligenţă artificială a companiei.

Din câte se pare, în Europa, Apple Intelligence va fi disponibilă la început doar pe Mac, în vreme ce pe iPhone şi iPad va ajunge undeva în cursul anului viitor.

În fapt, anul viitor şi poate inclusiv în anii care vor urma, Apple va continua să dezvolte şi să lanseze noi şi noi funcţii pentru suita sa de inteligenţă artificială.

Rămâne de văzut dacă săptămâna de lansări anunţată de şeful de marketing de la Apple va cuprinde şi alte produse în afară de cele care erau deja aşteptate.

VIDEO Bruce Springsteen a deschis joi seară un miting al Kamalei Harris, atacându-l pe Donald Trump între melodii

IGPR – 70 de percheziţii au loc vineri în cadrul operaţiunii Jupiter