VIDEO Marcel Ciolacu, tranșant: ‘Niciodată, dar niciodată, eu nu voi sta la masă cu Simion’ / Ochi dulci către PNL

„Niciodată, dar niciodată, eu nu voi sta la masă cu domnul Simion. Nu fac nici aranjamente politice, nici Guvern împreună. Domne, dar niciodată! Și o spun la Botoșani mai răspicat ca oriunde”, a spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a spus că România are nevoie de stabilitate politică în perioada următoare, lansând o invitație liberalilor: „eu cred că cele două mari partide trebuie să continue guvernarea bună din ultimii trei ani”.

„Eu cred că România are nevoie de stabilitate politică în perioada următoare, avem cele mai mari provocări în PNRR pe următorii ani. În acest moment, următorul guvern nu este un guvern de sacrificiu, fiindcă am obținut această prelungire pe 7 ani de micșorare a deficitului și eu cred că cele două mari partide trebuie să continue guvernarea bună din ultimii trei ani”, a spus Marcel Ciolacu, la Botoșani.

 

UPDATE – IGPR – 70 de percheziţii au loc vineri în cadrul operaţiunii Jupiter/ Parchet: În total, în cadrul operaţiunii Jupiter au fost efectuate peste 1000 de percheziţii

Atenționare Infotrafic: Ceață în aproape jumătate de țară