Tudose: ‘Joc șah cu Hrebenciuc de 25 ani. Nimeni nu poate spune că e prost’

„Este o întâlnire atât de de taină, că te pufnește râsul, a fost la o terasă în mijlocul Bucureștiului și noi în mijlocul terasei. Foarte de taină… Întâlnirea a avut o pornire foarte simpatică, ca să zic așa, dl Hrebenciuc m-a sunat si m-a întrebat ‘Ai timp de-un șah?’. Din când în când, mai joc șah cu dl Hrebenciuc, joc cu domnia sa șah de 25 de ani, eu îl consider un om deștept. De câțiva ani, avem un pact, să nu mai vorbim de politică pentru că ne enervăm amândoi și nu ăsta e scopul întâlnirii. Cam în 90% dintre discuții avem opinii diferite”, a spus Mihai Tudose.

„O să mă mai întâlnesc cu dl Hrebenciuc. Vă rog frumos, data viitoare când ne mai întâlnim să jucăm un șah, să punem o poză pe Facebook, să nu se mai chinuie nu știu care dracu prin tufișuri. Și poza era făcută în august, vă dai seama de context, în august încă dl. Ciolacu se gândea dacă candidează. Hilar, hilar”, a declarat Tudose, despre speculațiile că cei doi ar discuta despre combinații politice.

„M-a sunat: ‘Ai timp de-un șah?’. I-am zis că n-am timp de șah, dar o jumătate de oră de o ciorbă am. ‘Dacă vrei să mănâncăm o ciorbă împreună, cu drag’. Am fost și am mâncat o ciorbă cu domnia sa. Nu m-am întâlnit nici cu Osama bin Laden, nici cu Carloș Șacalul, este un om care merge pe stradă liniștit, are capul la el, credeți-mă, are capul la el mai mult decât alții care-l critică. Dar nimeni nu a spus că Hrebenciuc e prost”, a mai afirmat președintele CN al PSD.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Abdelaziz Barrada, fost internaţional marocan, a murit la doar 35 de ani

Angajări pe bandă rulantă la stat: numărul bugetarilor a explodat, cu aproximativ 10.000 de persoane pe an (analiză)