Neamţ: Misiune inedită de salvare a unui cal căzut într-o iesle betonată. Animalul a fost tranchilizat şi scos din locul unde era blocat – FOTO

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ au intervenit pentru salvarea unui cal care a căzut şi a rămas blocat într-o ieste din beton. A fost nevoie de tranchilizarea animalului pentru ca acesta să poată fi scos în siguranţă.

Intervenţia ISU Neamţ a avut loc vineri dimineaţă, în comuna Tupilaţi, unde un cal a rămas blocat într-o ieste de beton. La acţiune au participat pompierii militari de la Detaşamentul de pompieri Roman şi voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Tupilaţi. 

„Ajunşi la locul indicat pompierii au găsit un cal căzut într-o iesle betonată. După ce calul a fost adormit de un medic veterinar, forţele de intervenţie au acţionat pentru scoaterea animalului din mediul ostil în care se afla”, precizează oficialii ISU Neamţ.

Un bărbat de 35 de ani acuzat de spălare a banilor şi infracţiuni informatice a fost trimis în judecată/ El este suspectat de fraude de sute de mii de dolari, lei şi euro

Predoiu: Actele de eroism ale militarilor români rămân gravate în memoria colectivă şi reprezintă un exemplu