Lazio: Tchaouna a fost înlocuit la meciul cu Twente după ce a fost ţinta unor insulte rasiste

Loum Tchaouna, fotbalistul echipei Lazio, a fost înlocuit joi, la meciul cu Twente, scor 2-0, după ce a fost ţinta insultelor rasiste ale fanilor, a anunţat antrenorul formaţiei italiene, Marco Baroni, potrivit Reuters.

Francezul Tchaouna, care este de culoare, a fost în mod clar revoltat înainte de a fi schimbat în minutul 89 şi a imitat pe cineva făcând zgomote de maimuţă atunci când a explicat băncii ce l-a supărat.

Baroni a declarat că se pregătea să-l înlocuiască pe Pedro, dar a decis să-l scoată pe Tchaouna după ce nu a putut să-l calmeze pe tânărul de 21 de ani, care a venit la Lazio de la Salernitana în iulie.

„Din păcate, confirm că jucătorul a suferit această situaţie. Este un subiect pe care nu vreau să îl expun acum, am încercat să îl calmăm şi apoi l-am înlocuit pentru că nu mai era în stare emoţională să continue. Dar cred că al patrulea oficial a văzut ce s-a întâmplat”.

 

Procurorul recomandă eliberarea condiţionată pentru fraţii Menendez, condamnaţi acum 30 de ani pentru uciderea părinţilor lor. Cazul celebru a fost readus în atenţia publică de un serial Netflix

Tensiuni între suporteri după meciul Olympique Lyon – Beşiktaş