Prezidenţiale2024/Satu Mare: Conducerea UDMR a început campania pentru prezidenţiale lipind primul afiş

Conducerea UDMR Satu Mare a început, vineri, campania pentru alegerile prezidenţiale, lipind primul afiş cu candidatul uniunii, Kelemen Hunor, pe un panou de afişaj din centrul vechi al oraşului.

Preşedintele filialei judeţene a UDMR Satu Mare, Pataki Csaba, a afirmat că doreşte ca la următoarele alegeri să se repete rezultatele alegerilor locale, când UDMR a câştigat cele mai importante funcţii.

„Oficial astăzi începe campania electorală pentru prezidenţiale. Pentru sătmăreni este foarte importantă şi alegerea parlamentară. Noi avem un candidat foarte bun. Ai cu cine, cu domnul Kelemen Hunor, care reprezintă o voce raţională pentru publicul din toată România, nu numai din Satu Mare. În sprijinul lui avem şi noi o echipă foarte competentă atât la Senat, cât şi la Camera Deputaţilor. Au şi demonstrat în ultimii 4 ani că întotdeauna au sprijinit proiectele judeţului Satu Mare, indiferent de ce localitate vorbim. Noi dorim să repetăm rezultatele din iunie deoarece este o muncă de echipă”, a declarat Pataki.

El a mai spus că, la parlamentare, UDMR propune oameni care au valori creştin-democrate europene.

„Dacă noi am avea o voce mai puternică în Parlamentul României cred că şi credibilitatea întregii clase politice ar urca prin voci raţionale, pragmatice, care întotdeauna sunt pentru dezvoltare şi nu pentru învrăjbirea unuia împotriva altuia, pe nişte valori creştin-democrate europene. Noi trimitem vocea sătmărenilor către Bucureşti şi încercăm astfel să influenţăm înspre bine politica din Bucureşti şi nu aducem zâzania, de multe ori discursurile de mahala din Bucureşti în Satu Mare. Asta ne deosebeşte de ceilalţi. Noi avem cu cine şi avem şi ce să arătăm, ce am făcut şi ce dorim să facem în continuare”, a mai spus Pataki. AGERPRES/(AS – autor: Gheorghe Pietrar, editor: Irina Poenaru, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: www.agerpres.ro

Rangers – FCSB: ‘Trebuie să uităm acest meci!’ – David Miculescu

Primarul Slatinei, Mario De Mezzo, la învestire: Exclud o alianţă cu PSD pentru Consiliul Local