Satu Mare: Poliţistul prins în flagrant cu luare de mită la Negreşti Oaş, arestat preventiv

Agentul de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Negreşti Oaş reţinut pentru luare de mită a fost arestat preventiv, vineri, pentru 30 de zile, potrivit portalului instanţelor de judecată.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, împreună cu organele de cercetare penală din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Satu Mare au realizat activitatea de prindere în flagrant a unui agent de poliţie din cadrul IPJ Satu Mare – Poliţia Oraşului Negreşti Oaş în cadrul unui dosar penal vizând infracţiunea de luare de mită.

Totodată, au fost efectuate percheziţii domiciliare la două locaţii, respectiv la domiciliul agentului de poliţie şi la biroul acestuia din cadrul Poliţiei Oraşului Negreşti Oaş.

„Cu ocazia efectuării percheziţiilor domiciliare au fost găsite şi ridicate, în condiţiile legii, mai multe bunuri şi înscrisuri despre care există suspiciunea că au legătură cu comiterea infracţiunilor pentru care se efectuează cercetări în cauză. Din cercetările efectuate până în prezent a reieşit că, agentul de poliţie, angajat al IPJ Satu Mare – Poliţia Oraşului Negreşti Oaş, în mod repetat, în perioada 25 iulie 2024 – 24 octombrie 2024, a pretins şi primit sume de bani de la conducători auto, pentru a nu-şi îndeplini obligaţiile de serviciu, respectiv de a nu constata şi sancţiona fapte de natură contravenţională la regimul rutier”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare. AGERPRES / (AS – autor: Gheorghe Pietrar, editor: Marius Frăţilă, editor online: Andreea Lãzãroiu)

Sursa: www.agerpres.ro

Prezidenţiale2024/ Geoană: Trăim un al doilea mare cutremur geopolitic, după căderea comunismului

Acţiunile producătorilor de dulciuri se confruntă cu o perioadă dificilă; acestea au avut un randament de doar 5% în ultimii 5 ani (analiză)