Patru răniţi în Rusia, într-un atac cu cuţitul în supermarketul rus O’Key, la Sankt Petersburg. Atacatorul, arestat

Patru persoane au fost rănite vineri, într-un supermarket, la Sankt Petersburg, în nord-vestul Rusiei, de către un bărbat care a fost arestat de către forţele de ordine, anunţă Comitetul regional de anchetă, relatează AFP.

Atacatorul a ”atacat clienţii şi i-a înjunghiat cu un cuţit” într-un supermarket aparţinând grupului rus ”O’Key”, anunţă într-un comunicat Comitetul regional de anchetă.

Motivul acestui atac nu este cunoscut în această fază.

”Patru victime cu răni de diverse grade de gravitate au fost spitalizaţi şi au primit îngrijiri medicale”, iar suspectul ”a fost arestat la faţa locului crimei”, precizează comitetul.

O anchetă a fost deschisă cu privire la ”tentativă de omor a două sau mai multe persoane”, potrivit autorităţilor.

Comitetul de anchetă a difuzat imagini de la supermarket după atac, în care apare o pată mare de sânge pe podeaua unuia dintre raioane.

În fotografii publicate de site-ul Fontanka apare un bărbat care poartă o vestă neagră, culcat la pământ de către poliţişti şi un cuţit pătat de sânge.

În imagini surprinse de camere de supraveghere apare un bărbat care fuge în supermarket, atacând o persoană cu un cuţit, după care aruncă o sticlă cu apă cătrea aceasta.

O femeie, martoră a atacului, declară Fontanka că a văzut un bărbat aruncând cu ”sticle de şampanie” şi luând un cuţit.

Clienţii au ”fugit”, însă el ”a prins o femeie în mijlocul magazinului şi a înjunghiat-o în piept”, delară ea.

Fostul primar al Ploieştiului, plasat sub control judiciar în ziua în care şi-a încheiat mandatul. Un jurnalist ploieştean, considerat apropiat al politicianului, dus la instanţă cu propunere de arestare precventivă

STUDIU ASE: 187.026 lei cheltuiţi anual prin tichete de vacanţă contribuie la crearea unui loc de muncă în HORECA. 1 leu cheltuit prin carduri de masă generează 2,63 lei suplimentari în PIB