Serie A: Meciul Bologna – AC Milan a fost amânat din cauza inundaţiilor

Meciul dintre Bologna şi AC Milan, de sâmbătă, din Serie A, a fost amânat din cauza ploilor abundente şi a inundaţiilor din zonă, a anunţat vineri liga italiană, potrivit Reuters.

Cluburile şi organizatorii ligii s-au întâlnit vineri în încercarea de a găsi soluţii alternative, după ce primarul din Bologna, Matteo Lepore, anunţase anterior că a dispus ca meciul să nu se dispute.

Nu s-a putut ajunge la un acord, fiind respinse soluţii precum disputarea meciului la Bologna cu porţile închise sau pe un stadion neutru, iar meciul a fost amânat, urmând să fie anunţată o dată pentru reprogramare.

„Meciul a fost amânat deoarece, printr-o decizie care în opinia mea este de neînţeles, primarul a interzis ca partida să se joace chiar şi în spatele porţilor închise”, a declarat preşedintele AC Milan, Paolo Scaroni.

Ploile abundente din 19 octombrie au provocat alunecări de teren, inundaţii, închiderea drumurilor şi unele întreruperi de curent în mai multe zone.

Municipalitatea din Bologna a precizat într-un comunicat că meciul ar aduce aproximativ 35.000 de persoane în apropierea celei mai critice zone a oraşului, provocând probleme din cauza prezenţei fanilor şi a închiderii traficului în zonă.

PKK revendică atentatul de la Ankara. ”Acţiunea de sacrificare” a fost comis de către ”o echipă a «Batalionului Nemuritorilor»” cu puşti automate şi explozivi. Operaţiunea, planificată de mult timp, fără legătură cu voinţa Turciei de dialog cu kurzii

Patru persoane înșelate de firma angajată să le construiască case