Patru persoane înșelate de firma angajată să le construiască case

Administratorul unei societăți din județul Bistrița a indus în eroare persoane cu care a încheiat contracte de prestări servicii, pentru construcția a trei imobile, case de locuit. Acesta nu a dus, însă, la îndeplinire contractul.

În cadrul operațiunii Jupiter, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Române, miercuri, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bistrița-Năsăud au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară pentru documentarea activității infracționale într-un dosar penal de natură economică.

Perchezițiile au fost efectuate în Bistrița și au vizat sediul unor persoane juridice și locuințele unor persoane fizice, bănuite de comiterea infracțiunii de înșelăciune, într-o cauză penală aflată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Din investigațiile efectuate până în prezent a reieșit faptul că, în perioada 2020-2021, administratorul unei societăți comerciale ar fi indus și menținut în eroare patru persoane cu care ar fi încheiat contracte de prestări servicii, pentru construcția a trei imobile, case de locuit.

Prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor este de 99.500 de lei.

La percheziții au fost identificate și ridicate înscrisuri cu valoare probatorie și alte documente financiar-contabile, relevante pentru cauză. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bistrița-Năsăud continuă cercetările în acest caz.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Serie A: Meciul Bologna – AC Milan a fost amânat din cauza inundaţiilor

Ce se va întâmpla cu soarta lui Netanyahu? Iulia Motoc, înlocuită de Curtea Penală Internațională / Motivul din spatele acestei decizii