Vaslui: Coliziune între un tren şi un tractor în localitatea Băceşti

Un tren şi un tractor au fost implicate, vineri seara, într-un accident produs la o trecere la nivel cu calea ferată, în localitatea Băceşti, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

În cele două mijloace de transport se aflau 32 de persoane.

„La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit un tractor răsturnat pe partea dreaptă şi un tren, vehiculele fiind avariate. Pasagerii aflaţi în tren şi conductorul trenului nu au fost răniţi. În tractorul răsturnat pe calea ferată a rămas blocat conducătorul autovehiculului, până la sosirea echipajelor de intervenţie, acesta fiind evacuat de şeful de tren şi încă doi conducători auto. Conducătorul vehiculului agricol a fost evaluat, bărbatul în vârstă de 56 de ani neavând nevoie de îngrijiri medicale. Ulterior, acesta a refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Din tractor s-au scurs lichide combustibile, iar locomotiva a fost avariată, în urma impactului fiind degradată o conductă de aer. Traficul rutier în zonă se desfăşoară pe o singură bandă de circulaţie.

A fost solicitat un buldoexcavator pentru degajarea tractorului de pe calea ferată. Trenul va fi tractat pe o linie de siguranţă, pasagerii urmând să fie transportaţi la destinaţie cu un alt tren.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului feroviar. AGERPRES /(AS – autor: Loredana Ciobanu, editor: Antonia Niţă, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: www.agerpres.ro

Ce se va întâmpla cu soarta lui Netanyahu? Iulia Motoc, înlocuită de Curtea Penală Internațională / Motivul din spatele acestei decizii

Dâmboviţa: Bărbat salvat de pompieri de pe o insulă de pe râul Argeş/ El a fost transportat la spital