Tensiunile din AUR dau în clocot – Soția lui Claudiu Târziu îl acuză pe George Simion că și-a pus rudele pe liste

Acuzațiile sale au fost publicate joi seara, într-o postare pe rețelele de socializare, în care a sugerat că pe listele eligibile ar fi fost promovate persoane apropiate liderului AUR, George Simion. Aceasta a criticat decizia de a include pe liste nași, fini și alte rude ale lui Simion, pe care le-a prezentat într-o manieră ironică, cu referiri directe la diversele relații de familie care leagă acești candidați de liderul partidului.

„Nașa de la Ilfov – candidat, Nașul de la Suceava – candidat, Unchiul de la Vrancea – candidat, Finii – soți și soție, șefi la două organizații diferite, una în București și alta în Bacău – ambii candidați la alegerile parlamentare, Țiitoarea de la Botoșani – candidat”, a scris Adela Ioana Târziu Grăjdeanu în postarea sa, care a fost ulterior ștearsă. Ea a continuat afirmând că „vinovații fără vină vor să se facă lumină!”, și că astfel de metode sunt comparabile cu „atrocități” și „instaurarea dictaturilor”.

Informațiile lansate de Adela Ioana Târziu sunt în parte susținute de date deja publice. Potrivit unor surse, George Simion, născut în comuna Garoafa din județul Vrancea, are legături familiale cu judecătoarea Măndica Badiu și deputatul George Badiu, amândoi din județul Vrancea. Mai mult, pe 16 octombrie, Petrică Negrea, nașul de cununie al lui Simion, a fost plasat în fruntea listei de candidați AUR pentru Camera Deputaților în județul Suceava, conform presei locale.

Claudiu Târziu, soțul acesteia și până recent colaborator apropiat al lui George Simion în fruntea AUR, a făcut recent o serie de declarații publice prin care a confirmat ruptura sa de actualul lider al partidului, criticând în termeni duri modul de funcționare al Biroului Național de Conducere.

content-image

Guvernul va elimina treptat, după alegeri, stimulentele fiscale pentru angajații din construcții (proiect)

Noua conducere a Colegiului Medicilor din România, validată – Cătălina Poiană: ‘Ne aşteaptă un drum ce nu o să fie uşor’