FOTO Accident teribil în Ialomița: cel puțin două persoane au decedat, după o coliziune între o mașină și o autoutilitară

Salvatorii din cadrul ISU Ialomița au găsit cinci victime, între care patru adulți și un copil cu vârsta de aproximativ 14 ani. Doi bărbați cu vârste de aproximativ 58, respectiv 53 de ani au fost găsiți în stare critică, sunt inconștienți și încarcerați, aflați în stop cardio-respirator, informează Mediafax. Celelalte trei victime erau conștiente și cooperante.

Victimele inconștiente au fost extrase din autoturisme și predate echipajelor SAJ, care deși au început imediat manevrele de resuscitare, acestea din păcate nu au răspuns, fiind declarate decedate. Victimele conștiente, printre care și minorul au fost evaluate și monitorizate, ulterior fiind transportate la diferite unități spitalicești din București și Urziceni.

Cum se circulă în zonă?

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, traficul se desfășoară dirijat, alternativ, pe DN 2 Urziceni – Buzău, pe raza localității Ciocârlia, județul Ialomița, după un accident. Se circulă în condiții de vizibilitate diminuată din cauza ceții.

FOTO: Facebook / Gabriel Melescanu.

content-image

Tenis: Holger Rune s-a calificat în semifinalele turneului ATP 500 de la Basel

Preşedintele AUR, George Simion, afirmă că i-a îndemnat pe cetăţenii Republicii Moldova să se prezinte la referendum/ Cetăţenii Republicii Moldova sunt vădit nemulţumiţi de actuala conducere şi cel mai rău lucru ar fi ca Stoianoglo să câştige turul 2