Tenis: Alexander Zverev, eliminat în sferturile de finală ale turneului de la Viena (ATP)

Tenismanul german Alexander Zverev, principalul favorit al turneului ATP 500 de la Viena, a fost eliminat în sferturile de finală ale acestei competiţii, dotată cu premii totale în valoare de 2.626.045 de euro, fiind învins în trei seturi, 2-6, 7-6 (7/5), 6-4, de italianul Lorenzo Musetti, într-o partidă disputată vineri.

Musetti, cap de serie numărul 6, s-a impus în două ore şi 36 de minute de joc, după ce a cedat primul set şi a fost condus cu 3-0 în tiebreak-ul setului secund de Zverev, câştigător al trofeului la Viena în 2021.

Jucătorul italian îl va înfrunta semifinale pe britanicul Jack Draper, numărul 7 pe lista capilor de serie, care a avut la rândul său nevoie de trei seturi, 6-3, 3-6, 6-1, pentru a-l învinge pe cehul Tomas Machac.

În cealaltă semifinală, australianul Alex De Minaur, favoritul numărul doi, îl va avea ca adversar pe rusul Karen Hacianov.

Rezultate – sferturi de finală:
Lorenzo Musetti (Italia/N.6) – Alexander Zverev (Germania/N.1) 2-6, 7-6 (7/5), 6-4
Jack Draper (Mare Britanie/N.7) – Tomas Machac (Cehia) 6-3, 3-6, 6-1
Karen Hacianov (Rusia) – Matteo Berrettini (Italia) 6-1, 6-4
Alex De Minaur (Australia/N.2) – Jakub Mensik (Cehia) 6-7 (2/7), 6-3, 6-4
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea) 

Sursa: www.agerpres.ro

Tenis: Campioana olimpică Qinwen Zheng, calificată în finală la Tokyo (WTA)

Ce propune George Simion în Justiţie. Reînfiinţarea Secţiei Speciale pentru magistraţi şi tribunal cu juraţi, format din cetăţeni obişnuiţi – VIDEO