Nicuşor Dan reafirmă că va rămâne independent din punct de vedere politic, „cel puţin” în următorii trei ani/ Care sunt explicaţiile edilului

Primarul Bucureştiului, Nicuşor Dan, reafirmă că va rămâne independent din punct de vedere politic, „cel puţin” în următorii trei ani. Acesta a explicat, sâmbătă, că motivele acestei decizii sunt legate de realizarea unei majorităţi în Consiliul General al Capitalei.

„Cel puţin trei ani de acum încolo, independent, pentru că ajută în relaţia… După cum ştiţi avem opt partide în Consiliului General, trebuie să fie cel puţin cinci care să facă o majoritate şi independenţa, echidistanţa ajută”, a afirmat Nicuşor Dan, sâmbătă, răspunzând unei întrebări, la finalul prezentării planului lui Nicolae Ciucă pentru Capitală, eveniment la care primarul general a participat.

Întrebat dacă îşi doreşte să facă politică mai nivel mai mare decât Primăria Capitalei, edilul a răspuns: „Haideţi să rezolvăm problemele bucureştenilor mai întâi, şi după aia mai vedem”.
El a subliniat că îşi doreşte un preşedinte de dreapta şi mai spune că, dacă alţi candidaţi din acest spectru politic îi vor propune un plan, va participa alături de aceştia la prezentarea planului.

Ce propune George Simion în Justiţie. Reînfiinţarea Secţiei Speciale pentru magistraţi şi tribunal cu juraţi, format din cetăţeni obişnuiţi – VIDEO

Donald Trump sau Kamala Harris? Pe cine preferă George Simion ca preşedinte al SUA