Roberto Mancini va primi o sumă colosală după ce a fost demis de la naţionala Arabiei Saudite

Italianul Roberto Mancini, care a fost cel mai bine plătit antrenor din lume, cu un salariu de 25 de milioane de euro pe an pentru serviciile sale la cârma naţionalei Arabiei Saudite, va primi o compensaţie colosală după demiterea sa, potrivit presei engleze.

Potrivit Daily Mirror, Roberto Mancini ar urma să încaseze o mică avere în urma demiterii sale de către federaţia din Arabia Saudită în ultimele zile: un cec de peste 70 de milioane de euro.

Roberto Mancini a petrecut doar unul din cei patru ani prevăzuţi iniţial în contractul său la naţionala saudită. Pe baza venitului anual prevăzut în contract – 25 de milioane de euro pe an (după impozitare) – antrenorul italian ar putea primi această sumă totală de peste 70 de milioane de euro.

Venit pe banca echipei naţionale a Arabiei Saudite în vara anului 2023, antrenorul italian a stat în regat doar 14 luni. El a reuşit doar şapte victorii din 18 meciuri, o eliminare controversată în 16-imile de finală ale Cupei Asiei şi tensiuni recente cu jucătorii şi fanii după un 0-0 cu Bahrain.

Dupăî această plecare timpurie, Pep Guardiola ocupă acum poziţia de cel mai bine plătit antrenor din lume, cu un contract în valoare de 24 de milioane de euro pe an semnat la Manchester City.

UPDATE – Israelul a lansat atacuri aeriene asupra unor ţinte militare din Iran /SUA au fost notificate înaintea declanşării operaţiunii/ Iranul, pregătit să răspundă „agresiunii”-Tasnim / Armata israeliană anunţă încheierea atacului/Reacţia Iranului

Simion îl face ‘corupt’ pe Marcel Ciolacu: ‘Geoană – prostănac. Ciucă – moale rău. Lasconi – bipolară’