Suspendare drastică pentru doi fluierași din Polonia! În stare de ebrietate și cu un indicator rutier în brațe, trebuiau să oficieze în acea seară un meci de LC

La 6 august, cei doi arbitri polonezi au fost arestaţi în stare de ebrietate la primele ore ale dimineţii de poliţia din Lublin, Polonia, după ce au furat un indicator rutier.

Cu mai mult de un gram şi jumătate de alcool în sânge, arbitrii Bartosz Frankowski şi asistentul său Tomasz Musial au fost reperaţi de camerele de supraveghere ale oraşului, complet beţi, cu un indicator rutier sub braţ.

Cei doi bărbaţi urmau să oficieze în acea seară în camera VAR, la meciul din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor dintre Rangers şi Dinamo Kiev (1-1).

UEFA i-a înlocuit cu compatrioţii lor Tomasz Kiatkowski şi Pawel Malec, cu câteva ore înainte de începerea meciului.

Ambii au fost în cele din urmă suspendaţi din arbitraj până la 30 iunie de către Corpul de control, etică şi disciplină al UEFA pentru „încălcarea regulilor fundamentale de bună conduită”.

Am făcut o greşeală teribilă. Voi accepta consecinţele cu umilinţă, dar sper să vă recâştig încrederea”, s-a scuzat Musial la câteva zile după arestarea sa.

O glumă stupidă… Am stricat 22 de ani de arbitraj”, spus şi Frankowski, un obişnuit al marilor competiţii europene.

Sursa: www.stiripesurse.ro

VIDEO S-a deschis circulația pe primul bulevard construit de la zero în Capitală după Revoluție

Iaşi/Muraru (PNL): Alegerea vicepreşedinţilor CJ nu s-a făcut la înţelegere cu AUR; PSD minte pentru a acoperi ”schema Hrebenciuc”