Înot: Leon Marchand a reuşit o nouă triplă în Cupa Mondială în bazin scurt

Francezul Leon Marchand, cvadruplu campion olimpic în această vară la Paris, a obţinut trei victorii în etapa de la Incheon (Coreea de Sud) a Cupei Mondiale de înot în bazin scurt, reeditând astfel performanţa reuşită în etapa precedentă de la Shanghai (China).

După ce s-a impus joi la 100 m mixt, unde a împărţit victoria cu elveţianul Noe Poti, iar apoi a câştigat vineri cursa de 200 m mixt, Marchand a terminat învingător sâmbătă în proba de 400 m mixt, îmbunătăţind cu această ocazie propriul record al Franţei, cu timpul de 3 min 58 sec 30/100. El i-a devansat pe japonezul Daiya Seto şi pe italianul Alberto Razzetti.

Marchand urma să ia parte sâmbătă şi la probele de 200 m liber şi 200 m bras de la Incheon, dar a renunţat în final, pentru a se concentra doar asupra celei de 400 m mixt.

Actuala ediţie a Cupei Mondiale de înot în bazin scurt se va încheia cu etapa de la Singapore, programată în perioada 31 octombrie – 2 noiembrie.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea) 

Sursa: www.agerpres.ro

Burduja: România este lider în UE cu o producţie de 2,3 miliarde de metri cubi de gaz în trimestrul al doilea

Lasconi, despre cazul Buzatu: O ţară întreagă a văzut cum un baron PSD umbla în portbagaj cu peste un milion de lei. Acum, Justiţia – care funcţionează şi trebuie lăsată în pace, cum spune Marcel Ciolacu, ne spune că nu e chiar cum am văzut