Schi alpin: Italianca Federica Brignone a câştigat slalomul uriaş din deschiderea sezonului, la Sölden

Italianca Federica Brignone a câştigat slalomul uriaş din deschiderea sezonului de schi alpin, sâmbătă, la Sölden (Austria), a 28-a sa victorie în Cupa Mondială, devansându-le pe podium pe neo-zeelandeza Alice Robinson şi pe austriaca Julia Scheib, relatează AFP.

Americanca Mikaela Shiffrin, care a stabilit cel mai bun timp în prima manşă cu patru zecimi în faţa lui Brignone, a trebuit să se mulţumească cu locul 5, la mai mult de o secundă de câştigătoare. Ea va trebui să mai aştepte pentru al 98-lea său succes în Cupa Mondială.

Elveţianca Lara Gut-Behrami, câştigătoarea Cupei Mondiale din sezonul trecut, a renunţat în ultimul moment la competiţie. „Nu mă simt pregătită să schiez astăzi. Sunt tristă, dar este decizia corectă”, a declarat ea pentru Eurosport înainte de startul cursei.

 

 

Georgienii votează în alegeri legislative cruciale pentru viitorul lor european, în care o alianţă fără precedent a formaţiunilor din opoziţie ar putea să înfrângă Partidul Visul Georgian al miliardarului Bidzina Ivanişvili

VIDEO Nicolae Ciucă, plan uriaș pentru București: Palatul Victoria devine muzeu, Guvernul se mută lăngă Parlament, ministerele sunt preluate de universități