Adrian Gavriliu, primul român care devine arbitru internaţional de high diving. Gavriliu este antrenorul lui Constantin Popovici

Adrian Gavriliu a devenit primul român arbitru internaţional de high diving, a anunţat, sâmbătă, Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Recent, în Brazilia, cu ocazia etapei a doua a Cupei Mondiale de high diving (sărituri în apă de la mare înălţime), World Aquatics a organizat curs de arbitraj de high diving, în urma căruia s-a suştinut un examen. La acest curs şi la propunerea FRNPM, Adrian Gavriliu, care a trecut examenul cu brio, a devenit cel dintâi arbitru internaţional de high diving din ţara noastră.

“Este o mare bucurie. Nu a fost deloc uşor şi sunt mândru că sunt primul arbitru international de high diving din România. Totodată, am şi o mare responsabilitate acum şi sper ca Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern să fie mândră de ceea ce voi realiza ca şi arbitru international de high diving”, a declarant Adrian Gavriliu, care este şi antrenorul lui Constantin Popovici, unul dintre cei mai valoroşi săritori în apă de la mare înălţime din lume.

 

Bundesliga: RB Leipzig a făcut 3-1 cu Freiburg şi a devenit lider

Handbal feminin: România, înfrângere la 9 goluri cu Elveţia, la Trofeul Carpaţi de la Cluj-Napoca