Nicolae Ciucă, la Severin: Planul Hrebenciuc nu o să le iasă. Vom intra în turul 2 şi vom câştiga alegerile

Candidatul PNL la alegerile prezidenţiale, liderul PNL Nicolae Ciucă, a declarat duminică, la Severin, că ”Planul Hrebenciuc” prin care vor să îl facă preşedinte pe Marcel Ciolacu nu o să le iasă celor de la PSD şi vor intra în turul 2 şi vor câştiga alegerile prezicdenţiale.

”Planul Hrebenciuc se pune în operă, astfel încât să facă orice, nu contează cum, să câştige alegerile prin orice metode, mai puţin democratice şi morare, preşedintele PSD. Doar că, uitându-mă la dvs, pornind de la doamnele şi domnii primari, consilieri locali şi judeţeni, am convingerea că nu îi vom lăsa, că vom intra în turul doi pe 24 noiembrie şi vom câştiga alegerile parlamentare şi prezidenţiale în decembrie”, a declarat Nicolae Ciucă, preşedintele PNL şi candidat la preşedinţia României în faţa liberalilor din judeţul Mehedinţi.

Preşedintele liberalilor a fost primit la Severin de aproximativ 3.000 de mehedinţeni din tot judeţul, la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Mehedinţi la Parlamentul României.

Evenimentul a fost condus de maestru Mircea Dinescu, unul dintre reprezentanţii cei mai cunoscuţi ai societăţii civile care îl susţine pe Nicolae Ciucă pentru funcţia de preşedinte al României.

Din conducerea centrală a PNL au participat prim-vicepreşedinţii Dan Motreanu şi Rareş Bogdan, alături de europarlamentarul liberal Virgil Popescu, preşedintele PNL Mehedinţi.

Planul major anunțat de Regele Charles pentru 2025: Totul vine după ce a fost diagnosticat cu cancer

Schi alpin: Alexander Steen Olsen a câştigat slalomul uriaş la Sölden. Triplă norvegiană în deschiderea sezonului. Hirscher a ocupat locul 23