Tenis: Campioana olimpică Qinwen Zheng a cucerit trofeul la Tokyo (WTA)

Jucătoarea chineză de tenis Qinwen Zheng, campioana olimpică en titre, a câştigat duminică turneul WTA 500 de la Tokyo, dotat cu premii totale în valoare de 922.573 de dolari, învingând-o în finală cu 7-6 (7/5), 6-3 pe americanca Sofia Kenin.

Zheng (22 ani), numărul 7 mondial, s-a impus după o oră şi 52 de minute de joc duelul cu Sofia Kenin (locul 155 WTA), campioană la Australian Open în 2020, care a participat la competiţia din capitala Japoniei în baza unei invitaţii oferite de organizatori.

Reprezentanta Chinei a cucerit cu această ocazie al cincilea său titlu în circuitul profesionist, după ce în această vară a produs surpriza la Jocurile Olimpice de la Paris, unde a intrat în posesia medaliei de aur la simplu.

Sofia Kenin, în vârstă de 25 de ani, fostă numărul 4 mondial, a disputat duminică prima sa finală din acest sezon. Americanca nu a mai câştigat niciun trofeu de peste patru ani.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea) 

Sursa: www.agerpres.ro

Fotbal: Un mort şi doisprezece răniţi înr-o confruntare între suporteri în Brazilia

Ilfov: Bătaie între mai multe persoane, în zona unui supermarket din localitatea Buftea / La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale unuia dintre cei patru bărbaţi implicaţi în scandal