La Liga: Leganes a dispus cu 3-0 de Celta Vigo

Echipa spaniolă Leganes a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia Celta Vigo, în etapa a 11-a din La Liga.

Pe stadionul Butarque, prima repriză din meciul Leganes – Celta Vigo s-a încheiat fără gol marcat. După pauză, gazdele au reuşit să deschidă scorul în minutul 59, prin Diego Garcia, din assistul lui Dani Raba. Al doilea gol al lui Leganes a venit în minutul 78, de la Darko Brasanac, pentru ca după alte patru minute Sergio Gonzalez să înscrie cu o lovitură de cap şi să stabilească rezultatul final, Leganes – Celta Vigo 3-0.

Leganes se află la a doua victorie stagională, după o serie de opt meciuri consecutive în care nu a cunoscut gustul succesului, şi ocupă locul 14, cu 11 puncte. Celta Vigo este pe locul 11, cu 13 puncte.

 

 

Ilfov: Bătaie între mai multe persoane, în zona unui supermarket din localitatea Buftea / La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale unuia dintre cei patru bărbaţi implicaţi în scandal

VIDEO Discursul care îți taie răsuflarea al directoarei școlii unde vii copil și pleci om. Incredibila poveste a profesoarei care a schimbat viața multor copii