Circulaţia feroviară între Jianca şi HM Leu, oprită temporar, după ce un tren a lovit un autoturism

Circulaţia trenurilor este temporar oprită de la ora 16:13 pe ambele fire de circulaţie între Jianca şi HM Leu, ca urmare a unui accident produs la trecerea la nivel cu calea ferată semnalizată cu barieră automată – BAT (km 180+395), informează duminică CFR SA.

Potrivit unui comunicat al companiei, remis AGERPRES, trenul R 9013 Roşiori Nord – Craiova a lovit un autoturism surprins în gabaritul firului I, proiectându-l în gabaritul firului II. În urma impactului, o persoană a decedat, iar două persoane sunt prinse în vehicul.

„Din informaţiile primite de la faţa locului, în urma impactului, o persoană a decedat, iar două persoane sunt prinse în vehicul. În prezent, în afara trenului implicat în accident, mai este afectată şi circulaţia trenului RE 9918, care staţionează în HM Leu. Personalul de specialitate al Sucursalei Regionale de Căi Ferate Craiova este la faţa locului şi se aşteaptă sosirea organelor de cercetare abilitate pentru evaluarea condiţiilor de reluare a traficului. Precizăm că traficul feroviar pe acest segment va fi reluat după finalizarea cercetărilor de către organelor abilitate”, spun reprezentanţii CFR SA. AGERPRES/(AS – editor: Oana Tilică, editor online: Andreea Preda)

G7 promite sancțiuni draconice pentru Rusia: Țara lui Putin fentează la greu sancțiunile impuse la petrol

UPDATE – Traficul feroviar între Craiova şi Bucureşti, perturbat, duminică după amiază, în urma unui accident în care un autoturism a fost lovit de un tren / O tânără de 21 de ani a murit, un bărbat şi o fetiţă de 2 ani au fost duşi la spital